Nieuw À La Poster Shell A4

À La Poster Shell A4

78844P4

Nieuw product

Een eyecatcher aan de muur! De prachtige posters van A La. 

A4

Meer details

14,95 € incl. BTW

Toevoegen aan mijn geboortelijst

Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Product toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een product aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

In 2013 startte de reis van À la in India! Ze werden geïnspireerd door de locale bevolking en wilden al hun talenten en vakmanschap samenbrengen. Dit startte eerst op een zeer kleine schaal door een aantal producten te laten produceren door lokale ambachtslieden, onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

We ontwerpen met één motief voor ogen: hoe voelt het voor ons en hoe kunnen we het delen? We beperken onze creativiteit niet tot één categorie producten. Onze reizen inspireren onze ontwerpen van sieraden, interieur accessoires en alledaagse voorwerpen - met een twist!

De banden met de leveranciers zijn diep geworteld. Alle producten worden vervaardigd door vertrouwde professionals die jaren geleden vrienden zijn geworden. We zijn trots op onze productie - al onze artikelen worden met de hand gemaakt in kleine familie ateliers in heel India die hoge kwaliteitsnormen garanderen en lokale veilige en ethische werkomstandigheden bieden.

Schrijf uw recensie

À La Poster Shell A4

À La Poster Shell A4

Een eyecatcher aan de muur! De prachtige posters van A La. 

A4

30 andere producten in dezelfde categorie: