Mijn winkelwagen

Sluiten

Bestellen & Retourneren

BETALEN

Welke betaalmogelijkheden heb ik als ik een bestelling plaats op Olive & Mint? 

Olive & Mint biedt je de mogelijkheid om je bestelling te betalen per:

• iDeal
• Mr. Cash/Bancontact
• PayPal
• Visa
• Mastercard
• Olive & Mint cadeaukaart

VEILIG BETALEN

Bij Olive & Mint gaan we uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Wanneer je een bestelling plaatst en jouw Olive & Mint account raadpleegt, bewaren wij deze gegevens op door firewalls beschermde servers. Gegevens worden verstuurd met een zogenaamd 'extended-gevalideerd SSL-certificaat'. Dit betekent dat op een elektronisch certificaat ook de (gecontroleerde en gevalideerde) bedrijfsnaam staat. Deze bedrijfsnaam zie je in de meeste webbrowsers in de adresbalk verschijnen, naast het adres van de site. Hierdoor weet je zeker dat de site ook echt van Olive & Mint is.

BEZORGING

Hoe wordt mijn bestelling verzonden door Olive & Mint?

Olive & Mint verstuurt jouw pakketje doorgaans binnen 1-2 werkdagen, de artikelen die gepersonaliseerd worden (en de Babytique collectie) hebben een levertijd van 3-7 werkdagen (door extreme drukte momenteel kunnen de gepersonaliseerde artikelen van VanPauline iets langer duren).

LET OP! Helaas kampt de post met achterstanden, waardoor het enkele dagen duurt voordat pakketten überhaupt ingescand worden bij PostNL en DHL. Alle bestellingen worden vanuit ons netjes op tijd verzonden, voor zover mogelijk in deze gigantische drukte! Zodra jouw pakketje is ingescand ontvang je automatisch een mailtje met de track & trace. 

Voor Nederland hanteren wij, als je pakketje door de brievenbus past, standaard verzendkosten van €3,95. Past jouw pakketje niet door de brievenbus? Dan ontvang je van ons een track & trace code waarmee je jouw zending kunt volgen. De kosten van pakketpost binnen NL/BE bedragen €5,95. 

• DHL brievenbuspakketje (met track & trace)
• DHL pakketpost (met track & trace)
• PostNL België (met track & trace)
• Deutsche Post

Bestel je boven de €50 in NL/BE? Dan zijn de verzendkosten gratis!

LET OP! Bestel je posters en/of drukwerk, deze worden altijd apart verzonden. Hiervoor hoef je uiteraard geen extra kosten te betalen. Dit wordt gedaan om beschadigingen te voorkomen. 

In welke landen kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

Olive & Mint verzendt wereldwijd, de tarieven hiervan zijn verschillend. Informeer daarom naar actuele verzendkosten en levertijden, dit kan door een mailtje te sturen naar info@oliveandmint.eu. Vermeld duidelijk je adresgegevens en je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Kan ik mijn bestelling als cadeautje ontvangen?

Bij Olive & Mint kun je terecht voor cadeautjes voor mama's, papa's, broertjes, zusjes, vriend(innen) en meer. Wij pakken de cadeautjes die gekocht zijn van een geboortelijst met veel liefde en zorg in, daarnaast is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Je kan het cadeautje zelfs rechtstreeks bij de ontvanger thuis laten bezorgen, let dan wel op dat je het afleveradres aanpast. Helaas kunnen wij de gewone orders niet standaard als cadeautje verpakken, we willen namelijk dat alle bestellingen zo snel mogelijk bij jullie in huis zijn en met honderden bestellingen per week komen we handjes tekort om overal een cadeautje van te maken!

RETOURNEREN

Als ik niet tevreden ben over mijn bestelling, kan ik deze dan retourneren?

Tuurlijk, als een product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

• Het product is ongedragen/ongebruikt
• Artikelen uit de koopjeshoek en aanbiedingen mogen niet retour, indien voorradig kunnen ze wel geruild worden voor een andere maat en/of kleur (retour- en verzendkosten worden opnieuw berekend).
• Voorzie het product van de originele verpakking en pak hem met zorg in
• Voeg de pakbon/factuur toe aan jouw retourzending en meld het retour aan via info@oliveandmint.eu
• Wanneer wij jouw retourmelding hebben ontvangen, ontvang je van ons een verzendlabel. Deze kosten hiervan zijn €5,95 en worden ingehouden op het bedrag wat je van ons terugkrijgt. Indien het uiteindelijke totaalbedrag (na verrekening van retour) van de artikelen die je wilt houden onder het minimum verzendbedrag uit komt van €50,- worden er opnieuw verzendkosten berekend*.
• De retour dient binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn
• Na verwerking van je retour ontvang je het bedrag binnen 14 dagen retour
• LET OP! Behang, Meubilair, kinderwagens, autostoeltjes en gepersonaliseerde artikelen worden speciaal voor jou gemaakt/besteld en mogen daarom niet retour. Ook opblaasartikelen nemen wij ivm veiligheidsoverwegingen niet retour aan.
• FREE GIFT? Heb je een gratis cadeautje bij minimale besteding van een x bedrag ontvangen en kom je na het retourneren onder dit bedrag? Dan dien je het gratis item mee te retourneren of het aankoopbedrag wordt verrekend met het terug te storten bedrag.

 

Retouradres
Olive & Mint
Afdeling Retouren
Kempenlandstraat 43A
5262 GK Vught
Nederland

Let op, grote pakketten (meubels e.d.) dienen zelf geretourneerd te worden. 

* = VOORBEELD: stel je hebt voor €60 aan artikelen besteld en stuurt voor €20 aan artikelen terug. Dit betekent dat je onder het minimum orderbedrag van €50 terecht komt. Er worden dus kosten voor de heenzending opnieuw herberekend en de kosten voor het retourlabel. 

We wijzen je ook graag op de actievoorwaarden van de actie 'FREESHIPPING'. Wanneer je voor €30 artikelen besteld en je retourzending een waarde heeft van €20, komt de actie te vervallen en worden er alsnog verzendkosten berekend.