WERKEN BIJ OLIVE & MINT?

Olive & Mint groeit momenteel erg snel. Hierdoor is er op alle fronten ondersteuning nodig. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren warehouse topper en een stagiair(e) voor onze marketing en communicatie afdeling. Zoek jij een nieuwe baan of stage (of afstudeeropdracht) en vind je alles wat met online en kids te maken heeft leuk? Olive & Mint biedt jou een dynamische werkplek met volop kans om ervaring op te doen op het gebied van e-commerce, social media, vormgeving en marketing.

___________________________

WAREHOUSE TOPPER (12-18 uur)

Heb jij magazijn-, winkel-, of webshopervaring en wil jij 2-3 dagen per week onder andere bestellingen klaar maken voor onze leukste klanten, de nieuwste collecties uitpakken en ondersteuning bieden bij het voorraadbeheer? Ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Ben jij fan van alles wat er met hippe baby- en kinderspullen te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken bij een jong en snel groeiend bedrijf, zodat ook jij steeds meer kan bijleren en kan groeien tijdens je werk! Enthousiasme, oog voor detail én creativiteit zijn de belangrijkste eigenschappen die wij zoeken, je krijgt de verantwoordelijkheid om de bestellingen klaar te maken en inkomende leveringen uit te pakken.

Dagelijkse werkzaamheden:
- Klaarmaken van bestellingen
- Uitpakken van inkomende leveringen
- Ondersteuning voorraadbeheer
- Ondersteuning inkoop/administratie

De topper die wij zoeken:
- Heeft werkervaring in een magazijn/winkel
- Heeft kennis van de werking van verschillende CMS-systemen
- Is sociaal en zeer klantvriendelijk en heeft ook affiniteit met het product
- Heeft een kritische blik, is een echte ‘doener’ en gaat nauwkeurig te werk
- Kan structuur aanbrengen en is oplossingsgericht
- Is stressbestendig en is een natuurtalent in multitasken

Wij bieden 
- Een marktconform salaris
- Een leuke parttime baan
- Leuke collega’s en een enthousiast team
- Gunstige werktijden
- En je krijgt uiteraard korting op alle spullen die we verkopen

Werkdagen:
- Beschikbaar op maandag/woensdag (optioneel)/vrijdag van 09:00-15:30 uur

___________________________

STAGIAIR(E) ONLINE MARKETING

Je komt terecht in een klein, jong en gezellig team en ondersteunt o.a. de eigenaresse bij het creëren van content. Je gaat meewerken en diverse taken zelfstandig oppakken met betrekking tot social media, content marketing en communicatie.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn erg gevarieerd en geen dag zal hetzelfde zijn. Je gaat o.a. aan de slag met het schrijven van blogs voor onze website, het schrijven van teksten voor de webshop en het creëren van content (video/foto/tekst) voor de diverse sociale media kanalen.
Ook krijg je diverse taken voor de webshop, houd je dagelijks de sociale media in de gaten en denk je mee over nieuwe marketingcampagnes en acties.

De stagiair die wij zoeken:
- Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau
- Heeft een creatief denkvermogen
- Beheerst de Nederlandse taal zeer goed, in woord en schrift
- Vindt het leuk om te schrijven
- Heeft een passie voor kids
- Is geïnteresseerd in (online/content) marketing, SEO en sociale media
- Is sociaal vaardig
- Is leergierig en zelfstandig
- Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Is altijd op zoek naar verbetering
- Kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign

Wat bieden wij? Wij bieden je een superleuke stage van minimaal 16 uur per week bij een jong en snelgroeiend bedrijf. Ons magazijn ligt 2 minuten lopen vanaf de bushalte en 10 minuten vanaf het station Vught en is dus erg goed te bereiken met het openbaar vervoer.

___________________________

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Herken je jezelf in een van deze profielen en wil je meegroeien met het succes van Olive & Mint? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Je motivatie en cv kun je mailen naar info@oliveandmint.eu.