geboortelijst

maak een
nieuwe lijst aan

koop een cadeau
van een lijst

beheer jouw eigen
geboortelijst

 regel alles zelf online  24/7 toegang tot jouw lijst  10% korting op jouw aankoopbedrag

 geen aankoopverplichting  exclusieve merken  gratis verzending boven de 75€  verzonden binnen 1-3 werkdagen

bekijk onze handige checklist


klik hier om te
downloaden

Natuurlijk wordt je al mommy-to-be overspoeld met informatie vanuit de verloskundige, gynaecoloog, huisdokter en jouw toekomstige kraamhulp,
over spullen die je écht moet aanschaffen. Maar wat is het verschil tussen de noodzakelijke spullen en de leuke musthaves?
Wij hebben voor jou een handige checklist gemaakt, welke samen is gesteld door andere mama's, waarop jij kan zien wat écht nodig is.

meer informatie

EEN GEBOORTELIJST BIJ OLIVE & MINT

WAT IS EEN GEBOORTELIJST?

Verwachten jullie binnenkort een kleintje? Dan willen wij jullie natuurlijk eerst namens heel Team Olive & Mint een dikke proficiat wensen. Bij een geboorte komt natuurlijk enorm veel kijken en je hebt talloze spulletjes nodig. Een geboortelijst is niks meer dan een verlanglijstje met belangrijke musthaves en de leukste hebbendingen voor jouw newborn. 

Hoe werkt het?

Bij Olive & Mint kun je een geboortelijst leggen zonder een verplicht minimum bedrag. In een paar minuutjes tijd is het al mogelijk om een online geboortelijst te leggen bij Olive & Mint, je kan artikelen continu toevoegen en verwijderen. Om een lijst te zoeken vul je eenvoudig de familienaam in of het lijstnummer, met het bijbehorende wachtwoord (indien ingesteld door de lijsteigenaar) kun je direct je cadeautjes kopen en zelfs een persoonlijk bericht toevoegen! Makkelijker kan niet dus.

Bekijk snel deze PDF om stap voor stap jouw geboortelijst samen te stellen.

DE VOORDELEN VAN EEN GEBOORTELIJST

WAAROM EEN GEBOORTELIJST?

Natuurlijk kun je een envelop of pamperrekening op het geboortekaartje zetten, maar het is natuurlijk nog veel leuker om iets van jouw geboortelijst te krijgen.

• Regel alles makkelijk zelf online
• Je krijgt cadeautjes die je ook echt kan gebruiken
• 24/7 jouw lijst updaten, artikelen toevoegen en verwijderen
• Binnen 1-3 werkdagen in huis

Natuurlijk ben je bij ons niet verplicht om eventueel overgebleven artikelen te kopen. Let wel op dat de artikelen op jouw geboortelijst niet gereserveerd worden, het kan dus zijn dat een artikel na de geboorte van jouw kleintje (tijdelijk) is uitverkocht.

10% korting

Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een cadeaubon t.w.v. 10% op alle verkochte artikelen bij een minimum van 500€. Deze bon blijft onbeperkt geldig.

Checklist

Natuurlijk wordt je als mommy-to-be overspoeld met informatie vanuit de verloskundige, gynaecoloog, huisdokter en jouw toekomstige kraamhulp, over spullen die je écht moet aanschaffen. Maar wat is het verschil tussen de noodzakelijke spullen en de leuke musthaves? Wij hebben voor jou een handige checklist gemaakt, welke samen is gesteld door andere mama's, waarop jij kan zien wat écht nodig is. Bekijk de checklist hier.

BEZORGING & TIPS

Hoe worden de artikelen van mijn geboortelijst bezorgd?

De artikelen die jij besteld van de geboortelijst kun je eenvoudig bij de ontvanger laten bezorgen met een persoonlijk bericht. Liever de cadeautjes zelf geven? In het afrekenproces kun je zowel de adresgegevens van jezelf als die van de ontvanger selecteren.

Bestel je boven de €75? Dan zijn de verzendkosten gratis!

Tips

Natuurlijk hebben wij voor jullie ook enkele handige tips op een rijtje gezet waar je aan moet denken bij het aanmaken van een geboortelijst.

Lijstnaam: gebruik altijd jullie familienaam, zodat als iemand jullie lijst wil opzoeken deze altijd snel en gemakkelijk kan vinden.
Wachtwoord: soms wil je het geslacht van jouw kleintje nog niet verklappen en wil je daarom de cadeautjes ook nog even geheim houden. Bij ons is het mogelijk om een wachtwoord in te stellen, hierdoor is de lijst alleen voor jou (en degene die het wachtwoord hebben) zichtbaar. Wij raden altijd aan zodra de kleine geboren is om het wachtwoord van jouw lijst te verwijderen.
Geboortekaartje: wil je een los kaartje met de inloggegevens van jouw geboortelijst bij jouw bestelling voegen? Dat kan! Neem even contact op met ons en we kijken samen naar de mogelijkheden.