Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

13 Nov 2020

Kirsten van @mijngelukje heeft een nieuwe lover!

De vorige blog van Kirsten ging over haar eerste jaar als single mom. Dit hoofdstuk is nu afgesloten! Er is namelijk een super lieve vriend/papa in ons leven gekomen. Natuurlijk gingen hier heel wat Tinder dates aan vooraf. Lezen jullie mee?

Ik was een single-mom. Hoe date je dan? Hoe kom je iemand tegen? Ik houd niet van uitgaan, van festivals en dronken mensen. Ik ging dus ook niet uit en als ik dat eenmalig zou doen zou ik iemand tegen komen die daar dus wel van houdt. Wij wonen in een klein dorp, waar je iedereen wel zo’n beetje ken. Leuke jongens, neh, die zijn hier niet. Toen zat er dus maar 1 ding op. Tinder!

Je komt echt een hoop gekke tegen, nep profielen, jongens waar het om de seks gaat. Jongens die na een lang gesprek te hebben gehad er pas achter komen dat het kind op al je foto’s jouw kind is (serieus?!). Ik heb eerst 5 maanden gedatet met een jongen uit Den-Haag. Ik was toen veel te gefocust op dat ik per se het perfecte plaatje wilde hebben. Dit werkte dus uiteindelijk ook niet. Daarna heb ik een paar keer gedatet met een jongen uit Schiedam. Dit was het ook niet voor mij. Hij voelde eerder als een broer als iemand waar ik verliefd op zou kunnen worden. Daarna heb ik nog een maandje afgesproken met een man die ook een kindje had. Dit was superleuk alleen de situatie waar hij in zit, was niet oké. Hij was gescheiden van zijn vrouw maar woonde nog wel samen in een huis? Raar.

En toen kwam ik R tegen. Nou ja, tegen, online. We hebben 1 dag op tinder gepraat en daarna gaf ik hem mijn nummer.We bleven appen en appen en appen. Het was zo leuk, en we hebben echt mega veel gemeen. Hij heeft ook een zoontje, die is 4 maanden ouder dan Emma. We zouden eigenlijk pas na een maand afspreken (dan had hij ook zijn zoon), maar we spraken al af na een weekje. Ik had geen oppas dus Emma ging gezellig mee.

We hebben bij mij in het dorp geluncht en daarna nog 6 kilometer door het bos gelopen. En gepraat, heel veel gepraat. Voor hem was het liefde op het eerste gezicht, voor mij duurde dat nog eventjes. Een paar dagen later spraken we af met zijn vieren. Emma en B vonden elkaar direct leuk en gingen spelen. Na die keer hebben we elkaar denk ik 3 keer per week wel gezien. Het klikte en ik kreeg ook elke keer meer gevoel voor R. Het is zo raar om je opeens weer fijn te voelen bij iemand. Dat er iemand is die jou leuk vindt, ook al heb je een kind. Mijn ex vertelde mij dat ik nooit meer een normaal iemand zou kunnen krijgen. In tegen deel. R is perfect voor mij, voor ons. Sinds afgelopen kerst hebben wij een relatie. Facebook official ;). Samenwonen, dat doen we nog niet. We kijken nog even aan hoe alles loopt maar we weten beide wel dat het goed zit.

Van single mom naar gezin van 4. Hoe mooi wil je het hebben. Ik ben in ieder geval super gelukkig en hoop op een mooie toekomst!

Liefs, Kirsten

Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »