Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

13 Nov 2020

IKEA HACK: DIY Poppenhuis Met Anouk

Afgelopen Kerst kreeg dochter Ivy van mama @anoukdekker een poppenhuis, welke inmiddels is omgetoverd tot een replica van hun eigen woning. Dit wil toch iedereen? Lees daarom snel deze DIY Ikea Hack en maak in een handomdraai een prachtige dollhouse net als Anouk!

Afgelopen kerst kreeg onze dochter van ons een poppenhuis. Ze is inmiddels 3 jaar en gek op alles wat te maken heeft met 'poppen'. Of het nou grote of kleine poppen zijn, ze is er gek op.

Ik koos voor het poppenhuis van de Ikea, maar deze was niet helemaal in mijn stijl. Dus ik besloot hem op te knappen. De muren werden wit met roze en ik shopte bij allemaal webshops leuke accessoires voor in het poppenhuis.

Je kan je zelf helemaal failliet shoppen aan leuke spulletjes. Want hoe kleiner, hoe schattiger. En ook al zit het huisje inmiddels vol, dan koop je toch een koffertje waar je de andere spulletjes even in kan bewaren?

Het valt mij dan ook op dat wanneer ik in een bouwmarkt rond loop ik aan het kijken ben voor spullen voor in haar poppenhuis... What is wrong with me haha?

Een mini versie van ons huis.

Het leuke is dat er tegenwoordig heel veel webshops zijn die jou meubels in miniatuur versie verkopen. Als ik naar dit huisje kijk, zie ik gewoon allemaal dingen die wij zelf ook hebben staan of woon items die ik zelf zo neer zou zetten.

Zo bestelde ik bij Olive and Mint deze leuke wolkjes en peertjes als accessoires. Wat ik dan ook weer extra leuk vind is dat Ivy zelf ook de 'grote' versie van deze items heeft in haar kamer.

Genoeg gekletst, ik ga jullie wat foto’s laten zien. Zo ziet het hele huisje er uit! En zeg nou eerlijk, dit staat toch veel leuker in huis dan zo’n plastic fel gekleurd huis! Haha.

Close-up van de inrichting. Ik moet eerlijk toegeven dat Ivy zo haar eigen kijk heeft op hoe dit huisje ingericht moet zijn.. (Lees.. de badkuip in de woonkamer voor de tv (op zich best fijn)..

Ik had het ook over het koffertje om spulletjes mee te nemen. Dat is deze! Hij is zo schattig en je kan hem ook gebruiken als extra speelkamertje. Mocht je dus nog iets leuks in elkaar willen knutselen, misschien is dit een leuke tip voor je! Hier is het in ieder geval een groot succes!

Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »