Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Bestaande klant
Nieuwe klant

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kan je je eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Maak een kado-geboortelijst aan om je familie, vrienden en collega’s te laten weten wat je graag zou willen hebben. Superhandig want een geboortelijst voorkomt dubbele kadootjes of dat je kadootjes krijgt die helemaal je smaak niet zijn! Deel de inlogcode van je geboortelijst met familie, vrienden of collega’s zodat zij heel makkelijk kunnen zien wat je graag zou willen hebben.

06 Feb 2024

Het verschil tussen billendoekjes op basis van water en met lotion

Bij Naïf staat een missie voorop: ouders helpen om hun kinderen zorgeloos te verzorgen en tegelijkertijd onze planeet beschermen. Daarom zijn de nieuwe billendoekjes perfect! De billendoekjes bieden optimale zorg voor je kleintje en minimaliseert de impact op het milieu.

Je kent de billendoekjes vast al: plasticvrij en perfect voor schone billetjes dankzij 99% water. Maar wist je dat sommige ouders en hun kinderen behoefte hebben aan extra verzorging? Daarom hebben we nu: Billendoekjes met lotion!

Wat maakt deze lotiondoekjes anders?
Nou, ze zijn gemaakt van dezelfde houtvezels als onze waterdoekjes en zijn nog steeds vrij van plastic en microplastics, waardoor je tot 440 PET-flessen per kind kunt besparen! Ook bevatten ze geen alcohol of parfum, zoals je van ons gewend bent. En ja, ze doen nog steeds waar ze voor bedoeld zijn: vieze billen schoonmaken, met een beetje hulp van jou natuurlijk ;)

Check hier de lotiondoekjes.


Het verschil tussen water en lotion doekjes.
Maar wat is het verschil? Het zit 'm niet in de doekjes zelf, maar in de toegevoegde ingrediënten. Onze waterdoekjes bestaan voor 99% uit water, terwijl onze lotiondoekjes aloë vera en bamboe-extract bevatten. Dit zorgt voor extra verzorging en hydratatie, waardoor ze nog zachter zijn voor de gevoelige babyhuid.

Check de waterbillendoekjes.


Wanneer gebruik je de doekjes?
Een lotiondoekje is perfect wanneer je kleintje wat extra verzorging nodig heeft. En ze helpen ook bij het schoonmaken van, nou ja, laten we zeggen, de 'echte vieze klusjes'. Je hoeft namelijk minder vaak te vegen om de billetjes schoon te krijgen.

Klik hier voor alle natuurlijke Naïf producten speciaal voor jouw kleintje.

Keer hier terug voor lijstje '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »