Let's meet: Daphne @wanderlustafterbabies

323 Views 1 Liked

Hi ik ben Daphe, afgestudeerd in modemanagement en werkzaam bij een hip bedrijf in de interieurbranche. Samen met mijn vriend Erik, ons zoontje Rapha en hond Storm woon ik in het prachtige Borne.


Daphne Aan De Stegge @wanderlustafterbabies


Ons interieur is industrieel en stoer, maar wel warm en met een persoonlijke touch. Ik ben gek op robuuste meubels, zoals onze eettafel waar we met de hele familie aan kunnen zitten. Ik hou van verandering en daarom zijn al onze meubels in aardetinten. Deze matchen eigenlijk altijd bij een nieuwe kleurentrend. Zo restyle ik ons huis vrij eenvoudig en kom ik elke keer weer thuis in een nieuwe en frisse omgeving.


Daphne Aan De Stegge @wanderlustafterbabies


Ik hou ervan om me te laten inspireren. Toen we ons nieuwbouwhuis kochten heb ik heel wat tijdschriften verslonden. Hèèrlijk! Tijdschriften koop ik nog steeds, maar ik vind ook inspiratie op internet, in steden, op vakantie en bij vrienden. Als ik een leuk idee gespot heb, begin ik het liefst dezelfde dag nog. Wel geef ik er altijd mijn eigen draai aan. Vrienden moeten vaak lachen als ze langskomen omdat de muur alwèèr een ander kleurtje heeft.


Daphne Aan De Stegge @wanderlustafterbabies


Mijn favoriete item in huis is onze gashaard. Deze staat in de herfst en winter eigenlijk elke avond aan en geeft veel warmte en sfeer. Ook ben ik dol op onze keuken, we zijn beide gek van koken en zijn hier veel te vinden.


Daphne Aan De Stegge @wanderlustafterbabies


Naast koken, styling, fotografie en fashion heb ik een grote passie voor reizen. In Juni 2017 ben ik mijn eigen blog (www.wanderlustafterbabies.nl) gestart om ouders te inspireren te blijven reizen met familie, vrienden, maar ook met z'n tweeën.


Mocht je me ook op Instagram willen volgen neem dan een kijkje op @wanderlustafterbabies!


Liefs,

Daphne

Posted in: Let's meet

Leave a comment