Let's meet: Jose van @joserusschen

474 Views 0 Liked

Vandaag maken jullie kennis met José van @joserusschen, mama van Finn (2). Naast haar enorme passie voor fotograferen, is ook schrijven een van de hobby's van José. Vanaf nu gaan jullie de leukste interieurtips en DIY's maandelijks langs zien komen.


Let's meet @joserusschen


Even voorstellen! Ik ben José, 35 jaar en woon met mijn vriend Tim, ons zoontje Finn (alweer bijna 2!) en onze twee katten in de stad Groningen.


Let's meet @joserusschen


Naast mijn werk bij een uitgeverij ben ik veel met interieur, styling en fotografie bezig. Daar word ik zo blij van! Ik deel dan ook graag foto's van ons interieur, een DIY of iets anders leuks op mijn Instagram-account @joserusschen.


Let's meet @joserusschen


Omdat ik naast fotograferen ook graag schrijf ben ik in 2015 mijn eigen blog gestart: That Friday Feeling. Heel fijn om op het blog wat meer te kunnen vertellen bij mijn foto's. En nu ben ik dus ook als blogger te gast bij Olive & Mint! Leuk!


Let's meet @joserusschen


Met mijn blogs voor Olive & Mint geef ik een kijkje in mijn huis, mijn leven en mijn liefde voor mooie spulletjes. Ik deel DIY-ideeën en tips en hoop jullie hiermee te inspireren. Ik vind het in ieder geval superleuk om te doen.


Let's meet @joserusschen


Tot snel! Liefs,

José @joserusschen

Posted in: Let's meet

Leave a comment