Let's meet: Naomi van @girls.on.the.block

426 Views 1 Liked

Vandaag maken we kennis met Naomi van @girls.on.the.block. Een trotse meisjes-mama van Billy (6) en Lolo (4). Met een intensieve parttime baan bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft ze nog voldoende tijd over voor haar leuke gezinnetje en haar passie voor interieur! Vanaf nu lezen jullie de avonturen en speurtochten naar mooi design en vintage-vondsten in haar blog.


Naomi @girls.on.the.block


Wat tof dat ik een van de bloggers van Olive & Mint mag zijn. Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Naomi, trotse meisjesmama van Billy (6 jaar) en Lolo (4 jaar) en echtgenote van Jean-Pierre, mijn jeugdliefde. Ik ben 36 jaar oud en woonachtig in het zuiden van het land, vlakbij de Belgische grens. In het dagelijks leven werk ik bij een onderdeel van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, waarbij ik voornamelijk werk met delinquente jongeren. Werk wat ik al ruim 12,5 jaar met plezier doe, maar ook werk wat je soms met de neus op de feiten drukt: de verandering en verharding van de maatschappij. Gelukkig kan ik het goed relativeren en vind ik het fijn dat ik dit werk parttime doe, zodat ik ook voldoende tijd heb voor mijn gezin en voor ontspanning.


Kinderkamer @girls.on.the.block


Mijn ontspanning haal ik onder andere uit sporten en mijn passie voor interieur. Wat houdt die passie dan in? Nou... ik word bijna altijd visueel geprikkeld. Iets in een stad of een leuk eettentje kan er al voor zorgen dat mijn brein overuren draait. Iets wat in mijn kop zit dat moet gewoon tot uitvoering worden gebracht. De uitwerking van deze ideeën vind je weer op mijn Instagramaccount, girls.on.the.block. Want niks is toch leuker dan het resultaat op beeld vast te leggen?


Kinderkamer @girls.on.the.block


Qua interieur ben ik gek op mooi design en op vintage. De combi van beiden vind ik uitstekend matchen. Voor vintage-items ben ik een echte speurder. Ik kan uren Marktplaats afstruinen met dezelfde zoekopdracht, totdat ik mijn ‘geluk’ gevonden heb. Of ik plaats een oproep op social media. Dit leidt ook vaak tot de beste vondsten, zoals het klimrek en het schoolbord.


Kinderkamer @girls.on.the.block


Voor deze virtuele kennismaking heb ik foto’s uitgekozen van de speelhoek in de woonkamer, de slaapkamer van de meiden en van de speelzolder waar we nog druk mee bezig zijn. Dit zijn de plekjes in huis waar ik heel blij van word en die mijn stijl goed weergeven.


Kinderkamer @girls.on.the.block


Ik hoop jullie te kunnen inspireren via mijn blogs voor Olive & Mint! Veel lees- en kijkplezier.


Liefs,
Naomi

@girls.on.the.block

Posted in: Let's meet

Leave a comment