• ZON IN EEN FLESJE: REVIEW MERAKI SELF-TAN DROPS
  ZON IN EEN FLESJE: REVIEW MERAKI SELF-TAN DROPS
  Liked

  Door de full-time baan 'mama zijn' heb je wellicht geen tijd om de hele dag in de zon te gaan liggen bakken. Bovendien is het ook nog eens super slecht voor je huid. Hier hebben we bij Olive & Mint het perfecte product voor namelijk de Self Tan Drops van Meraki!

  Read More
 • Goed om te weten: hoe werkt het met de TOG-waarde?
  Goed om te weten: hoe werkt het met de TOG-waarde?
  Liked

  Je herkent het wel met een baby’tje: heeft mijn kindje het te warm of misschien te koud? Het is lastig te peilen of je kindje de juiste lichaamstemperatuur heeft. Gelukkig zijn er bepaalde richtlijnen waardoor je kindje het niet te snel warm of te koud heeft. Lees gauw verder of deze richtlijnen!

  Read More
 • MEGA HANDIGE ARTIKELEN VAN BOON BIJ OLIVE & MINT
  MEGA HANDIGE ARTIKELEN VAN BOON BIJ OLIVE & MINT
  Liked

  Boon is het merk wat het leven met een kindje gemakkelijker en nóg plezieriger maakt. Boon heeft de handigste baby producten en elk product is functioneel. Ook niet onbelangrijk: het design is ook nog eens super leuk!

  Read More
 • NIEUW MERK BIJ OLIVE EN MINT: WAY TO PLAY
  NIEUW MERK BIJ OLIVE EN MINT: WAY TO PLAY
  Liked

  Yes we hebben er weer een leuk merk bij: Way To Play! De leukste autobanen voor je kindje die de fantasie prikkelen en de verkeersregels spelenderwijs bij brengen. Bouw je eigen autoweg en combineer het met je favoriete speelgoed!

  Read More
 • NIEUW MERK BIJ OLIVE & MINT: EVERLEIGH & ME
  NIEUW MERK BIJ OLIVE & MINT: EVERLEIGH & ME
  Liked

  Wij zijn super blij met dit nieuwe merk voor Olive & Mint namelijk: Everleigh & Me! Nooit meer stressen om je mooie vloer die vies wordt met deze moderne matten!

  Read More
 • BINNENKORT: NOBODINOZ!
  BINNENKORT: NOBODINOZ!
  Liked

  We krijgen er weer een super leuk merk bij namelijk: NOBODINOZ!

  Read More
 • Lekker buitenspelen met het leukste speelgoed van Olive & Mint!
  Lekker buitenspelen met het leukste speelgoed van Olive & Mint!
  Liked

  De kids kunnen weer eindelijk buiten spelen, want het is namelijk weer heerlijk lenteweer. Bij Olive & Mint hebben we dan ook het leukste buitenspeelgoed! Scroll snel naar beneden voor de tofste fietsjes, steps, zwembaadjes en ballen!

  Read More
 • NIEUW MERK: KONGES SLØJD!
  NIEUW MERK: KONGES SLØJD!
  Liked

  We hebben weer een ontzettend leuk nieuw merk in aantocht namelijk: Konges Sløjd. Het merk komt uit Scandinavië, het land Denemarken en is opgericht in 2014. Het staat voor eenvoudig, stijlvol, functioneel en zeker niet te vergeten, kwaliteit-bewust! 

  Read More
 • Zomer in je bol bij Olive & Mint!
  Zomer in je bol bij Olive & Mint!
  Liked

  Het weer wordt steeds beter en we kunnen niet wachten tot de zomer! We hebben onder andere al de leukste swimwear van Liewood, zonnebrilletjes van vanPauline en de schattigste badcapes van onder andere Witlof for kids, Meyco, Jollein en Liewood. Je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn dus scroll snel voor de leukste zomer-items bij Olive & Mint! 

  Read More
 • Het leukste binnenspeelgoed bij Olive & Mint!
  Het leukste binnenspeelgoed bij Olive & Mint!
  Liked

  Olive & Mint heeft een groot assortiment in speelgoed. Helaas is het nog niet helemaal lekker weer om buiten te spelen, maar laten wij dan ook het leukste speelgoed voor binnen hebben! 

  Read More
 • On the go: wat neem jij mee in jouw luiertas?
  On the go: wat neem jij mee in jouw luiertas?
  Liked

  De moeders kennen het wel, het meenemen van veel spullen wanneer je een kindje hebt. Maar wat neem je nou allemaal mee? Dit zijn de echte musthaves bij Olive & Mint:

  Read More
 • Februari: De nieuwe merken bij Olive & Mint
  Februari: De nieuwe merken bij Olive & Mint
  Liked

  We hebben zojuist weer ontzettend leuke nieuwe merken binnen gekregen zoals Sticky Lemon, Kids Depot en Oyoy. Ook komen er weer toffe nieuwe merken aan zoals Elhee Paris, BIBS en Everleigh & Me. Which is your favorite?

  Read More
 • IKEA HACK: DIY Poppenhuis Met Anouk
  IKEA HACK: DIY Poppenhuis Met Anouk
  Liked

  Afgelopen Kerst kreeg dochter Ivy van mama @anoukdekker een poppenhuis, welke inmiddels is omgetoverd tot een replica van hun eigen woning. Dit wil toch iedereen? Lees daarom snel deze DIY Ikea Hack!

  Read More
 • Kirsten van @mijngelukje heeft een nieuwe lover!
  Kirsten van @mijngelukje heeft een nieuwe lover!
  Liked

  De vorige blog van Kirsten ging over haar eerste jaar als single mom. Dit hoofdstuk is nu afgesloten! Er is namelijk een super lieve vriend/papa in ons leven gekomen. Natuurlijk gingen hier heel wat Tinder dates aan vooraf. Lezen jullie mee?

  Read More
 • Een nachtdienst van hoofdagente @liefs_hannah
  Een nachtdienst van hoofdagente @liefs_hannah
  Liked

  Hannah geeft jullie vandaag een exclusief kijkje in een van haar nachtdiensten. Als mama van drie kids beseft ze maar al te goed dat ze gezegend is met een prachtig gezin na een van haar drukke en bewogen nachtdiensten als hoofdagente bij de politie. Ze is tenslotte ook maar een mens.. Lees je mee?

  Read More
 • Werk en het alleenstaande moederschap
  Werk en het alleenstaande moederschap
  Liked

  Als alleenstaande moeder betekent het ook dat je dubbel zo hard moet werken. Maar hoe combineer je dit met het moederschap? Kirsten van @mijngelukje legt jullie vandaag uit hoe ze het fulltime mama zijn combineert met haar werk als fotograaf!

  Read More
 • Het bevallingsverhaal van @liefs_hannah
  Het bevallingsverhaal van @liefs_hannah
  Liked

  Hannah weet nog goed dat toen ze voor het eerst moeder werd, ze tijdens haar zwangerschap zichzelf vaak afvroeg hoe zo'n bevalling nou zou gaan en wat ze daarvan zou vinden. Ze heeft wel 100 bevallingsverhalen gelezen in die tijd. Daarom deelt ze vandaag die van haar met jullie!

  Read More
 • A touch of gold: de slaapkamer van @anoukdekker
  A touch of gold: de slaapkamer van @anoukdekker
  Liked

  Dat @anoukdekker houdt van veranderen en schuiven is een feit! Dit keer heeft ze haar slaapkamer een make-over gegeven met een aantal leuke gouden items. Wat een klein verschil een paar nieuwe accessoires al kan maken. Bekijk snel het resultaat!

  Read More
 • Een jaar als single mom door @mijngelukje
  Een jaar als single mom door @mijngelukje
  Liked

  Hoe bevalt het Kirsten van @mijngelukje in het eerste jaar als single mom? Ze deelt haar ervaringen als alleenstaande moeder met jullie in deze blog. Misschien komt er voor Emma haar tweede verjaardag wel een leuke man op hun pad. Lees je mee?

  Read More
 • DIY: Een klepbank met leren plankdragers
  DIY: Een klepbank met leren plankdragers
  Liked

  Enige tijd geleden ontvingen wij van een trotse klant deze originele DIY. Elize toverde, met onze leren plankdragers, haar klepbank met rondslingerende kussens om tot een heerlijke zitplek voor vrienden en familie. Benieuwd hoe ze dit gedaan heeft? Lees dan snel verder.

  Read More
Showing 1 to 20 of 61 (4 Pages)